Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi

Printeaza

Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi din: pulpa de porc, ceapa, untura, cartofi, pasta de rosii, usturoi, cimbru, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 700 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 3 linguri untura
  • 6 cartofi potriviti
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi: Tăiaţi pulpa în felii de circa 1 centimetru grosime şi puneţi-o într-o tavă mare împreună cu ceapa tăiată julien şi untura.

Presarăţi carnea cu sare şi piper şi puneţi tava la cuptor. Diluaţi pas­ta de roşii cu 200 ml apă fiartă şi turnaţi în tavă după 30 de minute.

Adăugaţi cartofii tăiaţi în rondele, cimbrul sfărâmat, potriviţi de sare şi piper şi se mai lasă 30 de minu­te la cuptor.

Faceţi un mujdei din usturoi şi turnaţi pe deasupra îna­inte cu 2-3 minute de a opri focul cuptorului.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Vinete Românească

Salată de Vinete Românească din: vinete, usturoi, maioneza, sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie. Descoperiți rețeta tradițională românească de salată de vinete, perfectă pentru zilele calde de vară. O combinație sănătoasă și delicioasă de vinete, usturoi și maioneză, cu o istorie bogată în cultura culinară românească. Ingrediente: 3 vinete mari 3 căței de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.