Friptura de porc cu ceapa si usturoi din: cotlet de porc, usturoi, ceapa, suc de rosii, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
2 bucati cotlet de porc
4 catei usturoi
3 cepe taiate in sferturi
1 cana suc de rosii
patrunjel taiat marunt
sare
piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o tamponezi cu un şerveţel absorbant. Presari sare şi piper peste cotlete.
Cureţi ceapa şi o tai în sferturi. Zdrobeşti usturoiul şi aşezi totul într-o tavă, pui carnea, peste care torni sucul de roşii şi apă cât să o acopere.
Dai la cuptorul preîncălzit şi o ţii până când se pătrunde bine carnea.
Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust Mod de preparare: Pasaţi […]
Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]
Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.