Friptura de porc cu ceapa

Printeaza

Friptura de porc cu ceapa din: carne de porc, ceapa, cimbru, otet, piper, rozmarin, sare, supa de pui, unt, zahar brun.

Ingrediente:

  • 350 g ceapă
  • 200 g muşchi file de porc
  • 20 g unt
  • 2 linguriţe cu zahăr brun pudră
  • 50 ml supă de pui
  • 1/2 linguriţă cu rozmarin
  • 1/2 linguriţă cu cimbru
  • 1 linguriţă cu oţet
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Friptura de porc cu ceapa: Taie ceapa în şase şi condimentează carnea.

Rumeneşte carnea pe ambe­le părţi în 10 g de unt topit. Separat,topeşte restul de unt şi căleşte ceapa cu o linguriţă cu zahăr. Amestecă

des, desfăcând bucăţile de ceapă pe măsură ce se caramelizează. Toarnă supa şi fierbe până când se evaporă  lichidul.

Adaugă rozmarinul, cimbrul şi restul de zahăr. Pune din nou carnea în tigaie şi stropeşte-o cu oţet.

Mai prăjeşte-o până când zeama lăsată de carne se limpezeşte. Serveşte cu ceapă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.