Friptură de porc cu dressing de muştar si miere

Printeaza

Friptură de porc cu dressing de muştar si miere din: carne de porc, piper, mustar iute, miere, ulei, cartofi, arpagic, vin alb, rosii, piper cayenne, foi de dafin, sare.

Ingrediente:Friptura_de_porc_cu_dressing_de_mustar_si_miere

  • 800 g carne de porc fara os, usor afumata
  • piper
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri ulei
  • 500 g cartofi noi
  • 250 g arpagic
  • 500 ml vin alb sec
  • 250 g rosii
  • 1 varf de cutit piper cayenne
  • 6 foi de dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 175°C. Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie.

Amestecaţi piperul, muştarul şi mierea şi ungeţi carnea cu acest amestec. Curăţaţi cartofii şi spălaţi-i. Curăţaţi arpagicul şi tăiaţi-l în jumătate.

Adăugaţi-l peste carne împreună cu vinul, roşiile, cartofii, piperul cayenne şi foile de dafin, condimentaţi şi daţi la cuptor cca 40 de minute.

Friptură de porc cu dressing de muştar si miere

Friptura_de_porc_cu_dressing_de_mustar_si_miere

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.