Friptură de porc cu dressing de muştar si miere
PrinteazaFriptură de porc cu dressing de muştar si miere din: carne de porc, piper, mustar iute, miere, ulei, cartofi, arpagic, vin alb, rosii, piper cayenne, foi de dafin, sare.
- 800 g carne de porc fara os, usor afumata
- piper
- 2 linguri mustar iute
- 2 linguri miere
- 3 linguri ulei
- 500 g cartofi noi
- 250 g arpagic
- 500 ml vin alb sec
- 250 g rosii
- 1 varf de cutit piper cayenne
- 6 foi de dafin
- sare
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 175°C. Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie.
Amestecaţi piperul, muştarul şi mierea şi ungeţi carnea cu acest amestec. Curăţaţi cartofii şi spălaţi-i. Curăţaţi arpagicul şi tăiaţi-l în jumătate.
Adăugaţi-l peste carne împreună cu vinul, roşiile, cartofii, piperul cayenne şi foile de dafin, condimentaţi şi daţi la cuptor cca 40 de minute.
Friptură de porc cu dressing de muştar si miere
Poftă bună!