Friptură de porc cu fructe

Printeaza

Friptură de porc cu fructe din: migdale, usturoi, caise usturoi, file de porc, sare, piper, ulei, fire de praz, supa si caise.

Ingrediente:

  • 4 linguri de migdale
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g de caise uscate
  • 1 kg de file de porc
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 2 legături de fire de praz
  • 150 ml de supă
  • 500 g de caise (proaspete sau la cutie)

 

Mod de preparare:

Prăjiţi migdalele fără adaos de ulei. Tăiaţi ustu­roiul cubuleţe şi pisaţi-l împreună cu migdalele. Tăiaţi caisele uscate cubuleţe.

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Bateţi carnea uşor, apoi condimentaţi-o. întindeţi peste ea amestecul cu migdale şi cubuleţele de caise. Rulaţi carnea şi fixaţi-o.

Prăjiţi carnea în ulei, apoi daţi-o cca. 45 de minute la cup­tor. Tăiaţi firele de praz bucăţi. Căliţi-le în grăsime 1-2 minute.Turnaţi supa.

Cu 20 de minute înainte de a scoate carnea din cuptor turnaţi caisele proaspete (dacă sunt la cutie, cu 10 minute înainte de final). Serviţi totul pe un platou.

 

Friptură de porc cu fructe

Poftă bună!

 

 

 

Borș de Ciuperci Shiitake

Borș de Ciuperci Shiitake: o sursă excelentă de nutrienți și beneficii pentru sănătate. Acest borș combină savoarea unică a ciupercilor shiitake cu aroma tradițională a borșului românesc, fiind ideal pentru zilele reci sau ca un starter nutritiv în cadrul unei mese principale. Ingrediente Ciuperci shiitake (200 g): Recunoscute pentru conținutul lor bogat în vitaminele D […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.