Friptură de porc cu garnitură de ţelină din: muschi de porc, usturoi, seminte de fenicul, oregano, maghiran, ulei de masline, suc de lamaie, sunca impanata, ceapa, radacina de telina, vin rosu. Ingrediente: 900 g muschi de porc 6 catei de usturoi 1 lingurita seminte de fenicul 1 lingura oregano uscat 1 lingurita maghiran uscat 5 […]
Friptura de porc cu garnitura de cartofi
PrinteazaFriptura de porc cu garnitura de cartofi din: pulpa de porc, ceapa, usturoi, supa, sare, piper, cimbru, ulei, cartofi.
- 1/2 kg pulpa de porc
- o ceapa
- 5 catei usturoi
- 200 ml supa din concentrat
- sare
- piper
- cimbru uscat
- 2 linguri ulei
pentru garnitura:
- 8 cartofi
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Ceapa tăiată peştişori, usturoiul feliuţe şi carnea fâşii se pun la călit în două linguri de ulei, cu sare şi piper.
După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se pune supa din concentrat, se acoperă şi se lasă la foc mediu timp de 15 minute, scuturând tigaia.
Cât timp fierbe carnea, se pun cartofii la prăjit. Se verifică dacă s-a înmuiat carnea, se scoate capacul şi se pun cartofii.
Se mai lasă un minut, după care se opreşte focul şi se aduc la masă pentru a se servi.
Friptura de porc cu garnitura de cartofi
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură de porc în crustă cu garnitură de varza
Friptură de porc în crustă cu garnitură de varza din: muschi de porc cu sorici, sare, piper, chimen, zarzavat, ceapa, supa, varza alba, unt si vin alb sec. Ingrediente: 1 kg muschi de porc cu sorici sare piper 2 lingurite chimen 1 legatura zarzavat de supa 2 cepe 400 ml supa 1 varza alba (circa […]
Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută
O reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru. Ingrediente: 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime 1 lingură de ulei de măsline 0 ceapă mică sau o haşmă, tocată un căţel de […]
Pofta buna!