Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru.
- 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime
- 1 lingură de ulei de măsline
- o ceapă mică sau o haşmă, tocată
- un căţel de usturoi, zdrobit
- ½ de conservă de fasole boabe în apă la 410g, spălată şi uscată
- 125ml supă de legume
- 1 lingură de coriandru tocat
Mod de preparare:
Se frige carnea de porc aprox. 10-12 minute, având grijă să se întoarcă pentru a se rumeni pe ambele părţi.
Se încinge uleiul într-o tigaie mică, se adaugă ceapa sau haşma şi se călesc aprox. 3 minute sau până când se înmoaie.
Se adaugă usturoiul şi se prăjesc împreună pentru încă un minut, se adaugă fasolea şi supa şi se fierb timp de 5 minute
Se zdrobesc cu o furculiţă şi se adaugă coriandrul.
Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi
Pofta buna!