Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru.
- 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime
- 1 lingură de ulei de măsline
- 0 ceapă mică sau o haşmă, tocată
- un căţel de usturoi, zdrobit
- 1/2 de conservă de fasole boabe în apă, spălată şi uscată
- 125 ml supă de legume
- 1 lingură de coriandru tocat
Mod de preparare:
Se frige carnea de porc aprox. 10-12 minute, având grijă să se întoarcă pentru a se rumeni pe ambele părţi. Se încinge uleiul într-o tigaie mică, se adaugă ceapa sau haşma şi se călesc aprox. 3 minute sau până când se înmoaie.
Se adaugă usturoiul şi se prăjesc împreună pentru încă un minut, se adaugă fasolea şi supa şi se fierb timp de 5 minute. Se zdrobesc cu o furculiţă şi se adaugă coriandrul.
Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută
Pofta buna!