Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust Mod de preparare: Pasaţi […]
Friptura de porc cu garnitura
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura de porc cu, slanina afumata, morcov, usturoi, ardei, crema de branza si ulei.
- 1 bucată de muşchi
- 250 g slănină afumată
- 1 morcov mare
- 1 căţel de usturoi
- 3-4 ardei
- 1 cutie cremă de brânză cu mărar
- 250 g ulei
Mod de preparare:
Muşchiul de porc îl crestezi şi îl împănezi cu bucăţele de slănină, morcovi şi usturoi.
Bucata va fi în prealabil unsă cu condimente.
Se bagă la cuptor într-o tavă cu un pahar de ulei, să se rumenească.
Intre timp pregăteşti garnitura: ardeii copţi, îi cureţi de coajă şi îi tai fâşii mai late, pe care le umpli cu crema de brânză cu mărar şi formezi rulouri.
Le serveşti drept garnitură la muşchiul împănat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de porc cu prune si caise
Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]
Friptura de porc marinata la gratar
Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]
Friptura de porc cu sote de cartofi
Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire Mod de preparare: Spalati […]
Pofta buna!