O reteta de friptura de porc marinata din: muschi de porc, arahide, cimbru, ulei de floarea soarelui, sos de soia, sos de stridii, usturoi, ghimbir si chilli.
Ingrediente:
2 bucati muschi file de porc, taiat felii de 1,5 cm grosime
50 g arahide, rumenite
cateva fire de cimbru
pentru marinata:
1 lingura ulei de floarea soarelui
3 linguri sos de soia
4 linguri sos de stridii sau hoisin
2 linguri miere
3 catei de usturoi, zdrobiti
25 g ghimbir, razuit
1 chilli, tocat marunt
Mod de preparare:
Intr-un bol ceramic combină ingredientele pentru marinată, şcjaugâ carnea şi lasâ deoparte.
Rumeneşte arahidele si cimbrul, până când se usucă, circa 2-3 min. Mărunţeşte-le în tocătorul electric până devin pulbere sau sare.
Incinge grătarul şi frige carnea 3-4 min pe fiecare parte.
Infige bucăţile pe ţepuşe mici din lemn şi presară arahide sfărâmate.
O reteta de friptura de porc rulata din: carne de porc, mustar, legume, verdeata, ceapa, usturoi, unt, boia, vin rosu, supa, amidon, sare si piper. Ingrediente: 900 g carne de porc fara os, piesa intreaga gata rulada si legata o lingura mustar 100 g legume pentru supa 20 g verdeata de supa o ceapa 2 […]
O reteta de Salata de legume cu friptura de porc din: cotlet de porc, sos hoisin, piper rosu, taitei, ceapa verde, fasole verde, ridichi, morcovi, coaja si zeama de lamaie, zahar tos, ardei iute, ulei de susan si sos de soia. Ingrediente: 800 g cotlet de porc, taiat in 6 felii 6 linguri sos hoisin […]
O reteta de friptura de porc inabusita cu cidru din: unt, antricoate de porc, bacon afumat, morcovi, cartofi, nap, varza, frunza de dafin, cidru si supa de pui. Ingrediente: 1 bucăţică de unt 2 antricoate de porc 4 felii subţiri de bacon afumat, tăiat în bucăţi 2 morcovi, tăiaţi rondele 2 cartofi, tăiaţi cuburi ½ […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place friptura, mai ales o friptura marinata