Friptura de porc cu mustar

Printeaza

Friptura de porc cu mustar din: pulpa de porc, mustar cu boabe, faina, ulei, apa, sare, piper, miex de legume, cartofi, marar.

 

Ingrediente:

  • un kg pulpa de porc
  • 4 linguri mustar cu boabe
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 l apa
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • mix de legume congelate
  • 8 cartofi
  • marar

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu ulei amestecat cu muştar. Se presară piper şi se aşază în tava de copt.

Se toarnă apa şi se dă la cuptor pentru o oră. Intre timp, se pun cartofii la fiert în coajă, iar legumele congelate se dau separat într-un clocot.

Friptura se scoate din tavă, iar sosul se scurge şi se amestecă cu făină. Se pune pe foc sosul şi se lasă să dea un clocot cât să devină gros.

Se strecoară, se potriveşte de sare. Se aduce friptura la masă cu legume, sos şi mărar.

 

Friptura de porc cu mustar

Friptura_de_porc_cu_mustar

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.