Friptura de porc rece

Printeaza

Friptura de porc rece

Ingrediente:

  • 800 g file de porc
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 75 g spanac
  • 100 ml vin alb
  • 150 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri smantana dulce
  • nucsoara rasa

Mod de preparare:

Friptura de porc rece: Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute.  Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le.

Adaugati spanacul, vinul, smantana si lasati sa fiarba. Adaugati patrunjelul si pasati. Incorporati smantana dulce.

Condimentati cu sare, piper, nucsoara. Serviti friptura cu sos.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Coada-Calului cu Menta și Mușețel

Ceai de Coada-Calului cu Menta și Mușețel din: coada calului, flori de musetel, menta, apa. Combinând efectele diuretice și de detoxifiere ale coada-calului cu proprietățile relaxante ale mușețelului și ale mentei, acest ceai nu doar că alină tulburările digestive, dar contribuie și la o stare generală de bine. Învață cum să prepari acest ceai pentru […]

Ghid Complet al Regimului Hipocaloric: Beneficii, Planificare și Rezultate

Ghid Complet al Regimului Hipocaloric: Beneficii, Planificare și Rezultate. Regimul hipocaloric este o abordare dietetică populară pentru pierderea în greutate, care implică reducerea aportului caloric zilnic sub nivelul necesarului energetic al corpului. Prin consumul unui număr mai mic de calorii decât cel pe care corpul îl arde în mod normal într-o zi, se poate stimula […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata friptura asta de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.