Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Printeaza

Se fierb 200g de cartofi până devini fragezi. Se scurg, apoi se amestecă cu 4 cepe verzi tăiate felii şi 2 linguriţe oţet de vin roşu cât sunt calzi încă. Se ung 2  bucăţi şuncă de porc cu un pic de miere, sare şi piper, apoi se pun 3 minute pe fiecare parte sub grilul dat la treapta cea mai de sus, până ce prind crustă lucioasă şi s-au pătruns.

Se combină cartofii cu 2 linguri de maioneză şi 1  linguriţă de muştar boabe şi se servesc cu fripturile şi cu nişte salată.

Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.