Friptura de porc in sos de bere si boia
PrinteazaFriptura de porc in sos de bere si boia din: muşchiuleţ de porc, usturoi, bere neagră, boia iute, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 muşchiuleţ de porc
- 4 căţei usturoi
- 1 cană bere neagră
- 1 linguriţă boia iute
- 1 linguriţă boia dulce
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi muşchiuleţul de pieliţe, îl dai cu sare, piper, boia, îl aşezi într-o tavă, torni berea şi pui usturoiul zdrobit.
Laşi peste noapte la rece, acoperit.
A doua zi, frigi carnea pe ambele parti, pui muschiul intr-o tavă pe care o dai la cuptorul încins şi torni baiţul.
Acoperi cu folie de aluminiu şi o ţii aproximativ 1 oră.
Scoţi folia şi o mai laşi 30 de minute ca să se rumenească.
Friptura de porc in sos de bere si boia
Pofta buna!