Frigarui de porc cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia, nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi, piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de orez, ghimbir. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1/3 ceasca ulei de nuci de macadamia […]
Friptura de porc in sos – reteta gustoasa
PrinteazaFriptura de porc in sos din: pulpa de porc, rosii, usturoi, ceapa, concentrat de pui, ciuperci, vin, unt, patrujel, sare, piper.
- 4 felii pulpă de porc
- 5-6 roşii foarte bine coapte
- 2 căţei usturoi
- o ceapă
- un cub concentrat pui
- 3-4 linguri ciuperci din conservă
- 150 ml vin alb
- 50 g unt
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se rumeneşte carnea în unt topit şi apoi se scoate.
Se pun la călit ceapa şi usturoiul. Se adaugă carnea, ciupercile spălate şi scurse, vinul, cubul de concentrat, roşiile curăţate si tăiate cuburi, sare si piper.
Se lasă 40 de minute la fiert Si se aduce la masă cu pătrunjel si piure de cartofi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigarui din carne de porc impanata
Frigarui din carne de porc impanata din: carne macra, ceapa, ardei gras, slaninuta. Ingrediente: carne macră ceapă ardei gras slăninuţă Mod de preparare: Carnea se taie în pătrăţele egale, care se sărează, se presară cu piper şi condimente, se ung puţin cu ulei, se înfig pe frigărui de lemn şi se frig pe grătarul […]
Pofta buna!