Friptura de porc cu sos de rosii picant din: pulpă de porc, usturoi, suc de rosii, ulei, piper, boia iute, boia dulce, apa, sare, ardei iuti, pătrunjel.
Ingrediente:
250 g pulpă de porc
4 căţei de usturoi
50 ml suc de roşii
10 ml ulei
piper
1 praf boia iute
1 praf boia dulce
100 ml apă
1 praf de sare
2 ardei iuţi
câteva fire pătrunjel
Mod de preparare:
Tai pulpa de porc felii nu foarte subţiri. Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu sucul de roşii, uleiul, piperul, boiaua, apa, sarea, după gust, şi ardeii întregi.
Pui totul într-o tavă şi dai la cuptor până intră cu uşurinţă furculiţa în carne. înainte să serveşti, presari pătrunjel tocat.
Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust Mod de preparare: Pasaţi […]
Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.