Friptura de porc cu varza calita

Printeaza

Friptura de porc cu varza calita din: carne de porc, ulei, varza.

 

Ingrediente:

  • 200 g carne de porc slabă
  • o lingurâ ulei
  • 150 g varză albă

 

 

Mod de preparare Friptura de porc cu varza calita:

Se pune carnea la foc într-o crăticioară smălţuită cu 1/2 din uleiul cald, se întoarce pe ambele părţi, apoi se stinge cu apă caldă şi se lăsă să se frigă înăbuşit, pană se frăgezeşte, avînd grijă să nu scadă lichidul.

Se dă apoi la cuptor să se rumenească uşor.

Varza spălată, tăiată mărunt şi stoarsă, se căleşte în restul de ulei pană se înmoaie şi scade lichidul. Se serveşte caldă, alături de friptură.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.