Friptura de pui cu piersici din: pui, usturoi, rosii, ardei, piersici, ulei, coniac, cimbru, rozmarin, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pui mare (1,5-1,8 kg) 4 căţei de usturoi curăţaţi 2 roşii spălate şi curăţate de cotoare 2 ardei graşi curăţaţi şi spălaţi 3 piersici spălate şi curăţate de sâmburi 1/2 pahar cu ulei de floarea-soarelui […]
Friptura de pui cu ardei, rozmarin si sos de iaurt
PrinteazaFriptura de pui cu ardei, rozmarin si sos de iaurt din: piept de pui, ceapa, ardei graşi de diferite culori, rozmarin, sare, piper, ulei, iaurt, branza feta, smantana, usturoi, ulei de măsline, mentă.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 3 ardei graşi de diferite culori
- rozmarin
- sare, piper
- ulei
Pentru sos:
- 150 g iaurt
- 150 g brânză feta
- 50 g smântână
- 2 căţei de usturoi
- 2 castraveţi muraţi
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 linguriţă cu mentă
Mod de preparare:
Taie carnea în cubuleţe potrivite, condimentează-le cu rozmarin, sare şi piper, după care stropeşte-le cu puţin ulei.
Infige bucăţile de carne pe beţe de frigăruie, alternând cu rondele de ceapă şi cubuleţe de ardei gras.
Rumeneşte frigăruile pe grătar sau într-o tigaie de teflon.
Separat, amestecă brânza sfărâmată cu iaurtulşi smântână.
Adaugă uleiul usturoiul zdrobit, castraveţii tăiaţi mărunt şi storşi şi menta tocată. Serveşte frigăruile alături de acest sos.
Friptura de pui cu ardei, rozmarin si sos de iaurt
Pofta buna!
Friptura de pui cu orez si ciuperci
Friptura de pui cu orez si ciuperci din: pui, lamaie, ciuperci, usturoi, sare, piper, ulei, orez si patrunjel. Ingrediente: 1 pui 1 lamaie 1 borcan ciuperci foliate 3 catei usturoi Sare Piper 200 ml ulei 1 ceasca orez Patrunjel Mod de preparare: Se transeaza puiul, se spala bine si se pune intr-un castron. Lamaia […]
Friptura de pui cu avocado din: piept de pui, avocado, lamaie, crutoane. Ingrediente: friptură de piept de pui 3 avocado lamaie crutoane costita Mod de preparare: Intr-un bol, aşază 4 bucăţi friptură de piept de pui şi stropeşte cu zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie şi frunzele de la crenguţe de cimbru. […]
Pofta buna!