Friptura de miel cu glazura de miere si mustar – Gustul bogat si suculent al carnii de miel este perfect completat de dulceata mierii si aroma distincta a mustarului, creand o combinatie de arome care va impresiona cu siguranta orice gurmand. Pentru a obtine o crusta si mai crocanta, puteti adauga un pic de zahar […]
Friptură de pui aromată, cu vin şi usturoi
PrinteazaFriptură de pui aromată, cu vin şi usturoi din: pulpe de pui, vin alb sec, usturoi, foaie de dafin, ulei, rozmarin, oregano, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 1 cana de vin alb sec
- 4 catei de usturoi
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri ulei
- 1 lingura amestec rozmarin si oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine carnea şi o asezonezi cu amestecul de condimente, sare şi piper.
Pui uleiul în tavă, cu foaia de dafin, vinul si căţeii de usturoi necurătati, zdrobiţi doar cu latul cuţitului.
Acoperi tava cu o folie de aluminiu şi o introduci în cuptor.
Coci friptura 45 de minute, apoi dai la o parte folia şi o mai laşi 10 minute, până se rumeneşte.
Dacă sosul a scăzut, mai adaugi jumătate de cană cu vin alb.
Serveşti friptura cu cartofi ţărăneşti, cartofi piure sau orez si cu murături sau salată alături.
Friptură de pui aromată, cu vin şi usturoi
Pofta buna!
Friptură de Curcan cu Sos de Ardei Copt
Friptură de Curcan cu Sos de Ardei Copt – perfectă pentru o masă festivă sau pentru un prânz sănătos și satisfăcător. Carnea de curcan este cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate. Sosul de ardei copt adaugă o notă dulce și fumurie […]