Friptura de pui cu bere blonda

Printeaza

Friptura de pui cu bere blonda din: pui, bere, sare, piper, usturoi, ceapa, mar, ulei.

Ingrediente:

  • 1 pui întreg
  • 4 aripioare de pui
  • 4 copane
  • 1 l bere blondă
  • sare
  • piper
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 1 măr
  • ulei

 

Mod de preparare:

Friptura de pui cu bere blonda: Carnea spălată şi ştearsă cu prosop absorbant o sărezi şi o piperezi. Pui carnea la prăjit în ulei, într-o tigaie cu pereţii mai inalţi.

Frigi carnea pe o parte şi pe cealaltă, adaugi apoi berea, pui usturoiul tăiat rondele, ceapa şi mărul tăiate felii. Acoperi vasul cu capac şi laşi să fiarbă la foc potrivit, până scade lichidul.

Scoţi carnea şi o aşezi într-o tavă, pe care o dai la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Penfolds Grange: O Legendă în Lumea Vinului

Penfolds Grange: O Legendă în Lumea Vinului. Penfolds Grange ocupă un loc de onoare în panteonul vinurilor mondiale, fiind nu doar un simbol al excelenței australiene în vinificație, dar și o poveste de inovație, viziune și pasiune neclintită. Origini și Istorie Penfolds Grange își are rădăcinile în anii postbelici, fiind creat de enologul Max Schubert […]

Ice Tea Clasic cu Lămâie: Rețeta Perfectă

Ice Tea Clasic cu Lămâie: Rețeta Perfectă din: plicuri de ceai, apa, suc de lamaie, miere, gheata. Ice tea-ul clasic cu lămâie este mai mult decât o simplă băutură răcoritoare; este o tradiție atemporală care aduce un strop de prospețime în zilele fierbinți de vară. Acest favorit universal combină gustul robust al ceaiului negru cu aciditatea […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.