Friptura de pui cu saramura de legume si patrunjel

Printeaza

Friptura de pui cu saramura de legume si patrunjel din: pulpe de pui, morcovi, piper, rosii, patrunjel, cub concentrat de legume.

Ingrediente:Friptura de pui cu saramura de legume si patrunjel

  • 6 pulpe de pui
  • 2 morcovi potriviţi
  • 2 roşii
  • 1 praf piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • un cub concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Speli pulpele, le ştergi de apă şi le presari cu puţină sare. Le pui la fript pe grătar. Pui 1 l de apă la fiert, iar după ce dă în clocot, pui morcovii tăiaţi rondele.

După ce se fierb morcovii, pui roşiile tăiate felii, concentratul de legume şi pi­perul şi mai laşi puţin la fiert.

Dai la o parte şi adaugi pătrunjelul. Pui pulpele într-un vas, apoi torni saramura peste ele. Acoperi cu un capac timp de câteva minute. Saramura poate fi şi garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.