Friptura de pui cu saramura de legume si patrunjel
PrinteazaFriptura de pui cu saramura de legume si patrunjel din: pulpe de pui, morcovi, piper, rosii, patrunjel, cub concentrat de legume.
Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 2 morcovi potriviţi
- 2 roşii
- 1 praf piper
- 1 legătură pătrunjel
- un cub concentrat de legume
Mod de preparare:
Speli pulpele, le ştergi de apă şi le presari cu puţină sare. Le pui la fript pe grătar. Pui 1 l de apă la fiert, iar după ce dă în clocot, pui morcovii tăiaţi rondele.
După ce se fierb morcovii, pui roşiile tăiate felii, concentratul de legume şi piperul şi mai laşi puţin la fiert.
Dai la o parte şi adaugi pătrunjelul. Pui pulpele într-un vas, apoi torni saramura peste ele. Acoperi cu un capac timp de câteva minute. Saramura poate fi şi garnitură.
Pofta buna!