Friptură de pui cu smantană şi ceapă

Printeaza

Friptură de pui cu smantană şi ceapă

Ingrediente: 

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 legături de ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • 120 g smân­tână
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Friptură de pui cu smantană şi ceapă: Cureţi şi tai ceapa bucăţi de 1-2 cm. într-o tavă pui uleiul şi un strat mai gros de ceapă din jumătate de cantitatea de ceapă.

Deasupra cepei aşezi fiecare bucată de carne întinsă puţin cu cio­canul de şniţele.

Le acoperi cu restul de ceapă şi le dai la cuptor până ce carnea este aproape gata.

Scoţi tava şi peste carne şi ceapă razi un strat de 1 cm de caş­caval. Scoţi din nou tava şi torni smântână amestecată cu ouăle.

Dai la cuptor până se rumeneşte.

 

 

Poftă bună!

 

Smoothie Bol cu Acai: Mic Dejun Energizant și Plin de Nutrienți

Smoothie Bol cu Acai: Mic Dejun Energizant și Plin de Nutrienți din: pulpa de acai, banana, fructe de padure, granola, seminte de chia, lapte de migdale, miere. Un smoothie bol cu acai este alegerea ideală pentru un mic dejun sănătos și revitalizant. Combinând pulpa de acai, recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, cu fructe proaspete, granola […]

Naut Prăjit cu Mirodenii: Gustare Crocantă Plină de Arome

Naut Prăjit cu Mirodenii: Gustare Crocantă Plină de Arome din: naut, ulei de masline, boia dulce, pudra de usturoi, pudra de paprika, pudra de chili, sare, piper. Nautul prăjit este o gustare versatilă și sănătoasă, perfectă pentru a satisface pofta de ceva crocant și delicios. Acestă rețetă adaugă o notă intensă de arome cu ajutorul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.