Friptură de pui la tavă

Printeaza

Friptură de pui la tavă din: pui, usturoi, rosii cherry, ciuperci, rozmarin, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:Friptura_de_pui_la_tava

  • 1 pui
  • 4 capatani de usturoi
  • cateva rosii cherry
  • cateva ciuperci
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Spală bine puiul, porţionează-l şi condimentează-l cu sare şi piper.

Desprinde uşor pielea şi împănează carnea cu felii de usturoi şi ace de rozmarin.

Aşază puiul într-o tavă şi stropeşte-l cu ulei.

Pune printre el jumătăţi de căpăţână de usturoi şi pălărioare de ciuperci.

Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, circa o ora.

Indeparteaza folia, rosioarele si lasa asa cateva minute, sa se rumeneasca bine carnea.

Friptură de pui la tavă

Friptura_de_pui_la_tava

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.