Friptură de pui la tavă
PrinteazaFriptură de pui la tavă din: pui, usturoi, rosii cherry, ciuperci, rozmarin, sare, piper, ulei.
- 1 pui
- 4 capatani de usturoi
- cateva rosii cherry
- cateva ciuperci
- rozmarin
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spală bine puiul, porţionează-l şi condimentează-l cu sare şi piper.
Desprinde uşor pielea şi împănează carnea cu felii de usturoi şi ace de rozmarin.
Aşază puiul într-o tavă şi stropeşte-l cu ulei.
Pune printre el jumătăţi de căpăţână de usturoi şi pălărioare de ciuperci.
Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, circa o ora.
Indeparteaza folia, rosioarele si lasa asa cateva minute, sa se rumeneasca bine carnea.
Friptură de pui la tavă
Pofta buna!