Friptură rece cu hrean

Printeaza

Se taie felii subţiri 300 g friptură şi se repartizează pe 2 farfurii. Se spală cu apă fierbinte 1 lămâie şi i se rade coaja; se stoarce sucul. Se amestecă sucul de lămâie cu coaja de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 4 linguri de hrean ras (de la borcan), sare şi piper.

Se potriveşte de sare şi piper după gust şi se toarnă pe friptură. Se lasă să se scurgă 40 g capere de la borcan, apoi se repartizează pe friptură. Se mai ornează eventual cu felii de lămâie.

Friptură rece cu hrean

Friptură rece cu hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.