Friptura cu salata de cicoare si rosii
PrinteazaFriptura cu salata de cicoare si rosii din: friptură preparată la grătar, ridichii, cicoare (andivă), roşii lunguieţe, ouă.
- 375 g friptură preparată la grătar, tăiată fâşii, pe lungime
- 125 g ridichii, tăiate feliuţe fine
- 1 căpăţână de cicoare (andivă) sau două frunze fragede de cicoare, rupte bucăţi
- 250 g roşii lunguieţe, tăiate în patru, pe lungime
- 5 ouă fierte tari, decojite, tăiate în patru, pe lungime
Mod de preparare:
Se amestecă într-un cartonaş friptura, jumătate din ridiche, cicoarea şi jumătate din roşii.
Se adaugă jumătate din sosul „gribiche” şi se amestecă bine, până ce ingredientele sunt acoperite de sos.
Se aşază totul pe platoul de servire într-o grămăjoară şi deasupra se pun ouăle, restul de ridichii şi roşii.
Pofta buna!
Ce e cicoare?