Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]
Friptura cu sos brun si ciuperci
PrinteazaFriptura cu sos brun si ciuperci din: cotlete de porc, unt, ceapa, ciuperci, vin rosu, sos de soia, bulion, sare.
- 10 cotlete de porc
- 2 linguri unt
- 1 ceapă
- 200 g ciuperci
- 3 linguri vin roşu
- 2 linguri sos de soia
- 1 linguriţă bulion
- sare
Mod de preparare:
Speli cotletele, le tamponezi cu un şervet, apoi le pui la fiert în apă cu sare.
Cureţi ceapa, o speli şi o tai peştişori, apoi o căleşti în unt încins, după care adaugi ciupercile curăţate, spălate şi tăiate în feliuţe, lăsându-le să se călească împreună, până când acestea sunt bine pătrunse.
Adaugi vinul, sosul de soia şi bulionul şi acoperi vasul. Laşi totul să fiarbă înăbuşit.
Când a scăzut lichidul, îl strecori într-o tavă, adaugi carnea, având grijă să fie acoperită de sos pe toate părţile şi dai la cuptor, timp de câteva minute.
Friptura cu sos brun si ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de porc cu sote de cartofi
Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire Mod de preparare: Spalati […]
Pofta buna!
E buna friptura asta