Friptură cu sos de roşii

Printeaza

Friptură cu sos de roşii

Ingrediente:

  • 500 g carne macra de vită
  • o ceapă
  • două linguri de ulei de măsline
  • două linguri de bulion
  • o lin­guriţă de unt
  • 250 g paste
  • supă
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se încinge uleiul de măsline şi se prăjeşte ceapa împre­ună cu carnea de vită. stinge cu apă caldă, se acoperă tigaia cu un capac şi se mai lasă să fiarbă înăbuşit încă 30 de minute.

Se scoate friptura, se unge cu unt şi se pune într-o tavă, în cuptor, ca să se rumenească. Sosul de roşii se obţine amestecând bulionul cu puţină supă.

Pastele se pun la fiert într-o oală cu apă clocotită în care s-au adăugat sare şi câţiva stropi de ulei. Când s-au înmuiat suficient se strecoară. Friptura se serveşte cu sos de roşii şi paste.

 

Pofta buna!

 

 

Bruschete cu Tapenade de Măsline

Bruschete cu Tapenade de Măsline din: bagheta, masline, usturoi, capere, ulei, suc de lamaie, sare, piper, rozmarin. Această rețetă îți va deschide apetitul pentru aromele bogate ale mării Mediterane, oferindu-ți o experiență culinară rafinată și ușor de realizat. Tapenade, cu origini în Provența, Franța, aduce împreună gustul intens al măslinelor cu notele subtile de usturoi […]

Bulgur cu Carne de Miel, Cimbru și Rozmarin

Bulgur cu Carne de Miel, Cimbru și Rozmarin din: carne de miel, bulgur, supa, ulei, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, pasta de tomate, legume. Este o rețetă savuroasă, îmbogățită cu aromele puternice ale cimbrului și rozmarinului, oferind o experiență culinară autentic mediteraneană. Carnea de miel, apreciată pentru textura sa fragedă și gustul distinct, se […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.