Friptura in sos tomat cu ardei iute si usturoi

Printeaza

Friptura in sos tomat cu ardei iute si usturoi din: carne, ardei gras, ardei iute, unt, ketchup, zahăr, sare, piper, bicarbonat, usturoi, ou, făină de grâu.

Ingrediente:Friptura in sos tomat cu ardei iute si usturoi

  • 350 g carne
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 lin­guri unt
  • 8 linguri ketchup
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare şi piper măcinat, după gust
  • 1 linguriţă rasă bicarbonat
  • 1 linguriţă usturoi tocat
  • 1 ou
  • 2 linguri făină de grâu

Mod de preparare:

Carnea, tăiată felii potrivite, se lasă la macerat într-un amestec omogen preparat din toate celelalte ingrediente, mai puţin ardeiul gras.

Se încinge bine uleiul într-o cratiţă pe foc şi se aşază bucăţile de carne. Se lasă până ce se fac frumos pe o parte, se întorc şi se toarnă sosul în care au stat şi ardeiul gras, fără cotor şi codiţă, tăiat şuviţe subţiri.

Se serveşte caldă, cu sosul în care s-a preparat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.