Friptura suculenta de vita la gratar

Printeaza

Friptura suculenta de vita la gratar din: muşchi, antricot sau vrăbioară, sare.

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg muşchi, antricot sau vrăbioară
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Friptura suculenta de vita la gratar: Carnea se porţionează, i se dă sare şi, fară a se bate, se pune la fript pe grătarul foarte încins, întorcându-se o singură dată.

Se frige la comandă, rămânând în must. După preferinţă, se poate frige şi mai mult. Grătarul trebuie să fie bine şters şi apoi uns.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.