Friptura la tava
PrinteazaFriptura la tava
Ingrediente:
- 1/2 kg pulpă de porc sau vrăbioare de vită
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 pahar de vin alb
- 2-3 roşii (din conservă)
- sare
- mărar
- ulei
- condiment
Mod de preparare:
Friptura la tava: Tai muşchiul în felii potrivte şi le aşezi în tavă. Peste feliile de muşchi torni un sos format din ulei, vin, roşii tăiate mărunt, usturoi tăiat feliuţe, mărar tocat fin, sare şi condimente jupă gust, amestecate în prealabil.
Dai la cuptor, la foc mic şi din când în când mai iei cu lingura zeamă din tavă şi torni peste carne ca să fii sigură că este în întregime acoperită cu sos. Ţii tava în cuptor oână ce carnea se frăgezeşte bine.
Poftă bună!
As face o friptura de vrabioara de vita.