Friptură la tigaie

Printeaza

Friptura la tigaie din: carne de manzat, rosii cherry, masline, vin, frunze de salata, ulei de masline, rozmarin si sare.

Ingrediente:

  • 500 g carne de mânzat
  • 250 g roşii cherry
  • 300 g măsline rondele
  • 1 ceşcuţă cu vin
  • frunze de salată
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Friptură la tigaie: Spală bine bucata de carne, unge-o cu puţin ulei şi condimenteaz:0 cu sare şi rozmarin.

Rumeneşte-o în restul de ulei! Scoate carnea pe un platou şi tai-o în felii potrivit de groase.

In grăsimea rămasă, pune rondelele de măslinele şi stropeşte cu vin.

Lasă să dea în câteva clocote, adaugă carnea şi roşiile.

Potriveşte gustul de sare, iar când sosul a scăzut, pune frunze de salată şi opreşte focul. Serveşte-o fie caldă, fie rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.