Friptura tocata din: ceapa, oua, pesmet, carne tocata, morcovi, cartofi. Ingrediente: 1 ceapă 2 ouă 2 linguri pesmet 300-400 g carne de tocat 2 cartofi 2 morcovi Mod de preparare: Toacă bine carnea, amestec-o . cu ceapă, ouă, piper, sare şi 1/2 din verdeaţă. Omogenizează compoziţia şi modelează un fel de chiftele alungite, ca […]
Friptură tocată berlineză
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura tocata berlineza din: ceapa, oua, pesmet, carne, cartofi si morcovi.
- 1 ceapă
- 2 ouă
- 2 linguri pesmet
- 300–400 g carne pentru tocat
- 2 cartofi
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Tocaţi carnea, o amestecaţi cu ceapă, ouă, piper, sare şi 1/2 din verdeaţă.
Omogenizaţi bine compoziţia şi modelaţi un fel de chiftele alungite ca o franzelă.
Puneţi carnea astfel modelată în cuptor, la bain-marin, timp de 45 de minute.
Când este gata, scoateţi friptura şi o tăiaţi felii.
Separat, fierbeţi morcovii şi cartofii în apă cu sare.
Dacă sunt sfărâmicioşi, fierbeţi cartofii în coajă. Când sunt gata, îi curăţaţi şi îi tăiaţi cubuleţe, iar morcovii fâşii.
Aşezaţi feliile de carne pe un platou, alături de cartofi şi fâşii morcovi fierţi. Serviţi friptura caldă.
Friptură tocată berlineză
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata, ou, sare, piper, cimbru, maghiran, ciuperci, unt, faina si supa. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 4 linguri ulei 1 kg carne tocata mixta 1 ou sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita maghiran uscat 250 g ciuperci Champignon […]
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata, ou, sare, piper, cimbru, maghiran, ciuperci, unt, faina si supa. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 4 linguri ulei 1 kg carne tocata mixta 1 ou sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita maghiran uscat 250 g ciuperci […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura tocata berlineza