Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]
Friptura traditionala de iepure
PrinteazaFriptura traditionala de iepure din: pulpe si piept de iepure, vin, condimente, sare, piper, ulei, apa, ridiche neagra, morcov, otet.
Pentru friptură:
- pulpe şi piept de iepure
- 1 pahar vin alb sau roşu
- condimente pentru friptură
- sare
- piper
- 150 ml ulei
- apă
Pentru salată:
- 1 ridiche neagră
- 1 morcov
- oţet
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Pregăteşti friptura aşa:
Speli şi tranşezi pulpele şi pieptul de iepure. Il aşezi în tavă împreună cu sare, piper, condimente şi 100 ml ulei.
Acoperi cu apă, iar tava o înveleşti cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor.
Când începe să scadă apa, adaugi un pahar cu vin, mai picuri câţiva stropi de ulei şi dai din nou la cuptor până scade complet.
Pregăteşti salata aşa:
Faci salata din ridichea neagră tocată felii subţiri, cu felii de morcov, sare, puţin oţet şi puţin ulei.
Dacă doreşti, poţi adăuga fripturii usturoi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi
Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]
Pofta buna!