Cârnați de Casă Moldovenești Autentici: Tradiție și Savoare din: carne de porc, slanina, usturoi, sare, piper, boia de ardei dulce, mate de porc. Cârnații de casă moldovenești reprezintă o tradiție culinară veche, transmisă din generație în generație. Sunt apreciați pentru aroma lor unică și modul autentic de preparare. Această rețetă îmbină ingredientele tradiționale cu tehnici […]
Friptura de vaca cu crema de castraveti
PrinteazaFriptura de vaca cu crema de castraveti
Ingrediente:
- 100g castraveti
- 1 ceapa
- 1lingura de ulei masline
- 5 linguri de supa legume
- sare
- piper
- zeama de lamaie dupa gust
- 2 linguri de smantana dietetica
- 1 lingura patrunjel tocat
- 50g friptura vita
Mod de preparare:
Friptura de vaca cu crema de castraveti: curata castravetii se injumatatesc, se curata de seminte si se taie cubulete.
Ceapa se taie fin sise inabusa in ulei. Se adauga castravetii si se fierbe inabusit inca 3 minute.
adauga supa de legume si se fierbe la foc mic inca 10 minute, neacoperit.Se iau legumele din tigaie, se paseaza,se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se adauga smantana si patrunjelul tocat. Crema de castraveti obtinuta se serveste cu cele 50g de friptura.
Pofta buna!
Hidromel: Istorie, Rețetă, Beneficii si Contraindicatii
Hidromel: Istorie, Rețetă, Beneficii si Contraindicatii. Hidromelul este o băutură alcoolică fermentată, realizată din miere și apă, adesea cu diverse fructe, condimente, cereale sau hamei adăugate pentru aromă. Este una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice cunoscute în istoria omenirii, cu origini care se întind înapoi în timp până în epocile antice. Procesul de fabricație […]