pulpa de porc, usturoi, ulei de masline, condimente, sare, piper, ceapa, supa de pui. Pulpa de porc la cuptor este o mâncare îmbietoare, plină de arome, care poate transforma orice zi obișnuită într-un prilej de sărbătoare. Această rețetă clasică oferă o combinație perfectă între textura suculentă a […]
Friptura de vacuta la tava
PrinteazaFriptura de vacuta la tava
Ingrediente:
- 1 kg carne
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
- suc de roşii sau pastă tomată
- foi de dafin
- 100 ml vin
Mod de preparare:
Friptura de vacuta la tava: Carnea se spală, se taie zgârciurile şi se pune în cratiţă să fiarbă cu toate ingredientele amintite, se lasă să fiarbă bine, apoi se scoate din sos, se scurge şi, când s-a răcit, se taie felii egale care se pun în tavăşi după aceea se toarnă sosul strecurat peste carne şi gustăm să vedem dacă lipseşte ceva.
La final, punem vinul şi dăm la cuptor timp de jumătate de oră.
Pofta buna!
Ginkgo Biloba: Beneficii, Contraindicații, Nutriție și Rețete Unice
Ginkgo biloba, cunoscut și sub numele de arborele pagodelor sau arborele de mătasă, este o specie de arbore cu o istorie fascinantă și multe beneficii potențiale pentru sănătate. În acest articol, vom explora istoria, creșterea și utilizările Ginkgo biloba, oferind o perspectivă detaliată asupra acestui arbore unic. […]