Friptura de vacuta la tava

Printeaza

Friptura de vacuta la tava

Ingrediente:

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • suc de roşii sau pastă tomată
  • foi de dafin
  • 100 ml vin

 

Mod de preparare:

Friptura de vacuta la tava: Carnea se spală, se taie zgârciurile şi se pune în cratiţă să fiarbă cu toate ingredientele amintite, se lasă să fiarbă bine, apoi se scoate din sos, se scurge şi, când s-a răcit, se taie felii egale care se pun în tavăşi după aceea se toarnă sosul strecurat peste carne şi gustăm să vedem dacă lipseşte ceva.

La final, punem vinul şi dăm la cuptor timp de jumătate de oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pulpa de Porc La Cuptor – Deliciu

pulpa de porc, usturoi, ulei de masline, condimente, sare, piper, ceapa, supa de pui. Pulpa de porc la cuptor este o mâncare îmbietoare, plină de arome, care poate transforma orice zi obișnuită într-un prilej de sărbătoare. Această rețetă clasică oferă o combinație perfectă între textura suculentă a […]

Ginkgo Biloba: Beneficii, Contraindicații, Nutriție și Rețete Unice

Ginkgo biloba, cunoscut și sub numele de arborele pagodelor sau arborele de mătasă, este o specie de arbore cu o istorie fascinantă și multe beneficii potențiale pentru sănătate. În acest articol, vom explora istoria, creșterea și utilizările Ginkgo biloba, oferind o perspectivă detaliată asupra acestui arbore unic. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.