Friptura de vita si budinca de cartofi prajiti

Printeaza

Friptură de vita si budinca de cartofi prajiti din: antricoate de vita, unt, patrunjel, sare, piper, cimbru, maduva, ou, varza de Bruxelles, cartofi, ceapă, costiţă, sos alb, morcovi, pesmet.

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg antricoate de vita
  • 100 g unt
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 g de măduvă
  • 1 ou
  • 500 g varză de Bruxelles
  • 400 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 100 g costiţă
  • 2 linguri sos alb
  • 300 g morcovi
  • pesmet

Mod de preparare:

Pregătiţi o budincă de cartofi prăjiţi, cu costiţă, unt, ceapă tocată, sare, piper, sos alb, 1 ou crud.

Combinaţi bine toate ingredientele pentru budincă, puneţi amestecul într-o formă de şarlotă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Coaceţi la cuptor potrivit 15-20 de minute. Rumeniţi frumos şi antricoatele.

Puneţi pe fiecare felie măduvă fierbinte şi pătrunjel tocat fin. Este un preparat pentru mese festive, oferite de tineri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.