Friptură de vită condimentată
PrinteazaO reteta de friptura de vita condimentata din: carne de vita, cimbru, seminte de chimen, oregano, usturoi, sare de mare, ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie.
- 8 bucăţi de carne de vită pentru friptură
- o lingură de cimbru proaspăt sau uscat
- un vârf de linguriţă cu seminţe de chimen
- o mână de oregano proaspăt sau uscat
- 2 căţei de usturoi
- sare de mare
- 2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Într-un mojar, pisează cimbrul, seminţele de chimen, oregano, usturoiul şi sarea. Adaugă uleiul de măsline şi zeama de lămâie, amestecă, apoi unge fiecare bucată de carne cu acesta.
Bucăţile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, până la 8 ore, în funcţie de preferinţele tale. Prăjeşte apoi bucăţile de carne într-o tigaie, în funcţie de preferinţe.
Lasă-le să se răcească timp de 5 minute, pentru că astfel vor deveni mai suculente.
Friptură de vită condimentată
Pofta buna!
Incoming search terms:
- condimente pentru vita
- condimente carne vita
Mie nu-mi place carnea de vita, iese prea atoasa