Friptură de vită condimentată

Printeaza

O reteta de friptura de vita condimentata din: carne de vita, cimbru, seminte de chimen, oregano, usturoi, sare de mare, ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie.

Ingrediente:Friptură de vită condimentată

  • 8 bucăţi de carne de vită pentru friptură
  • o lingură de cimbru proaspăt sau uscat
  • un vârf de linguriţă cu seminţe de chimen
  • o mână de oregano proaspăt sau uscat
  • 2 căţei de usturoi
  • sare de mare
  • 2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
  • zeama de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Într-un mojar, pisează cimbrul, seminţele de chimen, oregano, usturoiul şi sarea. Adaugă uleiul de măsline şi zeama de lămâie, amestecă, apoi unge fiecare bucată de carne cu acesta.

Bucăţile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, până la 8 ore, în funcţie de preferinţele tale. Prăjeşte apoi bucăţile de carne într-o tigaie, în funcţie de preferinţe.

Lasă-le să se răcească timp de 5 minute, pentru că astfel vor deveni mai suculente.

Friptură de vită condimentată

Friptură de vită condimentată

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • condimente pentru vita
  • condimente carne vita

1 comentariu

  1. Mie nu-mi place carnea de vita, iese prea atoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.