Friptura de vita cu fasole frecata

Printeaza

Friptura de vita cu fasole frecata din: muschiulet de vita, ulei, fasole, unt, usturoi, patrunjel, piper.

Ingrediente:retete

  • 4 felii muşchiuleţ
  • 2 linguri ulei
  • 200 g fasole cu bobul mare
  • 80 g unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 500 ml supă de carne
  • 1 legătură pătrunjel verde, tocat mărunt
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe în 750 ml de apă. Feliile de carne se bat uşor cui ciocanul de şniţele, se crestează marginile, apoi se condimentează cu sare şi piper.

Se înciinge uleiul şi se prăjesc feliile câte 3 minute pe ambele părţi.

Se toarnă apoi peste bucăţile de carne supa şi se fierbe înăbuşit timp de aproximativ 20 de minute.

Când sunt gata, feliile de carne se scot şi se păstrează la cald.

Se scurge fasolea, care a fiert între timp, şi se pune în supa de carne.

Se condimentează apoi fasolea cu usturoi, sare şi pipeir, se presară deasupra pătrunjel tocat, apoi se trece prin sită sau se pasirează cu o furculiţă.

Fasolea frecată se serveşte cu feliile de carne.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Muschi de vita umplut cu ciuperci

Muschi de vita umplut cu ciuperci 

Muschi de vita umplut cu ciuperci din: muschi de vita, foietaj, ulei, ou, sare, piper, faina, lapte, ou, patrunjel, sare, ciuperci, pesmet. Ingrediente: 700 g muşchi de vită 350 g foietaj trei linguri ulei un ou sare, piper Pentru clătitele cu pătrunjel: 50 g făină 150 ml lapte un ou două linguri de pătrunjel proaspăt tocat […]

Vita frantuzeasca cu ciuperci

Vita frantuzeasca cu ciuperci din: carne de vita, morcovi, ciuperci, ceapa, faina, vin, bacon, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg carne vită 2 morcovi 250 g ciuperci mici 2 cepe 3 linguri făină 1,5 l vin roşu 2 linguri ulei 100 g cubuleţe bacon un căţel usturoi cimbru rozmarin foaie de dafin sare piper   […]

 

Carne de vita cu ciuperci la tigaie

Carne de vita cu ciuperci la tigaie din: carne de vita, ceapa, ciuperci, vin, ulei, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne vită 2 cepe 500 g ciuperci 500 ml vin alb sec 3-4 linguri ulei o foaie dafin un ardei iute sare piper   Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată în tigaia cu […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.