Muschi de vita umplut cu ciuperci din: muschi de vita, foietaj, ulei, ou, sare, piper, faina, lapte, ou, patrunjel, sare, ciuperci, pesmet. Ingrediente: 700 g muşchi de vită 350 g foietaj trei linguri ulei un ou sare, piper Pentru clătitele cu pătrunjel: 50 g făină 150 ml lapte un ou două linguri de pătrunjel proaspăt tocat […]
Friptura de vita cu fasole frecata
PrinteazaFriptura de vita cu fasole frecata din: muschiulet de vita, ulei, fasole, unt, usturoi, patrunjel, piper.
Ingrediente:
- 4 felii muşchiuleţ
- 2 linguri ulei
- 200 g fasole cu bobul mare
- 80 g unt
- 2 căţei de usturoi
- 500 ml supă de carne
- 1 legătură pătrunjel verde, tocat mărunt
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe în 750 ml de apă. Feliile de carne se bat uşor cui ciocanul de şniţele, se crestează marginile, apoi se condimentează cu sare şi piper.
Se înciinge uleiul şi se prăjesc feliile câte 3 minute pe ambele părţi.
Se toarnă apoi peste bucăţile de carne supa şi se fierbe înăbuşit timp de aproximativ 20 de minute.
Când sunt gata, feliile de carne se scot şi se păstrează la cald.
Se scurge fasolea, care a fiert între timp, şi se pune în supa de carne.
Se condimentează apoi fasolea cu usturoi, sare şi pipeir, se presară deasupra pătrunjel tocat, apoi se trece prin sită sau se pasirează cu o furculiţă.
Fasolea frecată se serveşte cu feliile de carne.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Vita frantuzeasca cu ciuperci
Vita frantuzeasca cu ciuperci din: carne de vita, morcovi, ciuperci, ceapa, faina, vin, bacon, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg carne vită 2 morcovi 250 g ciuperci mici 2 cepe 3 linguri făină 1,5 l vin roşu 2 linguri ulei 100 g cubuleţe bacon un căţel usturoi cimbru rozmarin foaie de dafin sare piper […]
Carne de vita cu ciuperci la tigaie
Carne de vita cu ciuperci la tigaie din: carne de vita, ceapa, ciuperci, vin, ulei, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne vită 2 cepe 500 g ciuperci 500 ml vin alb sec 3-4 linguri ulei o foaie dafin un ardei iute sare piper Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată în tigaia cu […]
Pofta buna!