Friptura de vita la gratar cu sos pesto

Printeaza

Friptura de vita la gratar cu sos pesto din: migdale, usturoi, patrunjel, ardei copt, branza, sare, piper, ulei de masline, vita, condimente.

Friptura de vita poate fi preparata prin diferite metode, inclusiv prajire, coacere sau gratar. Caracteristicile fripturii de vita includ:

Textura: Carnea de vita are o textura ferma, dar este, in acelasi timp, suculenta si zemoasa. Textura variaza in functie de metoda de preparare si de tipul de carne folosit.

Gust: Friptura de vita are un gust bogat si intens, datorita continutului de grasime si aromei distincte a carnii de vita.

Culori: Carnea de vita poate avea o culoare rosie inchisa sau mai deschisa, in functie de tipul de carne si de gradul de gatire.

 

 

Ingrediente:

Pentru pesto:Friptura de vita la gratar cu sos pesto

  • 3 linguri migdale, prăjite
  • 2 catei de usturoi proaspat, decojit
  • 1/4 ceașcă pătrunjel
  • 180gr ardei copt din conserva
  • 1/2 cana de branza rasa
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 lingurita piper negru măcinat
  • 1/2 cană ulei de măsline

Pentru friptura:

  • 1-2 fripturi de vita
  • condimente pentru carne de vita, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Adaugati migdalele, usturoi si patrunjel la blender si omogenizati.

Adaugati ardei, branza, sare, piper si ulei si procesati pana se omogenizeaza.

Se presara fripturile pe ambele părți cu condimente. Rumeniti pe gratar 5-6 minute pe fiecare parte.

Serviti friptura cu sos.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de vita la gratar cu sparanghel

Friptura de vita la gratar cu sparanghel

Friptura de vita la gratar cu sparanghel din: friptura de vita, scortisoara, cuisoare, seminte de anason, cardamom, bourbon, smantana, sare, piper, miere, sparanghel,ulei de masline. Ingrediente: 1 buc friptura de vita 1 baton de scortisoara 2 linguri de cuisoare 2 linguri seminte de anason 5-6 pastai de cardamom 90ml bourbon 1 ceasca smantana Sare piper […]

Friptura de vita la gratar cu sos

Friptura de vita la gratar cu sos

Friptura de vita la gratar cu sos din: friptura de vita, tequila, limeta, portocala, ceapa rosie, ardei iute, sare, piper, ulei de masline, usturoi, patrunjel, coaja de portocala, fulgi de ardei rosu, otet de vin alb. Ingrediente: 1 buc friptura de vita 60 ml tequila 2 limete 1 portocala 1/2 ceapa rosie 1/2 ardei iute sare […]

 

Reteta zilei: Friptura de vita cu piure de cartofi si legume

Friptura de vita cu piure de cartofi si legume din: muschi de vita, cartofi, patrunjel, pastarnac, morcovi, usturoi, lamaie, rozmarin, patrunjel, cimbru, unt, vin, smantana, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente:  1 bucata muschi de vita 1½ kg cartofi 1 radacina patrunjel, curatata 1 radacina pastarnac, curatata 2 morcovi, curățați 2 catei usturoi, tocat […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.