Friptura de vita la gratar cu sos din: friptura de vita, tequila, limeta, portocala, ceapa rosie, ardei iute, sare, piper, ulei de masline, usturoi, patrunjel, coaja de portocala, fulgi de ardei rosu, otet de vin alb.
Ingrediente:
1 buc friptura de vita
60 ml tequila
2 limete
1 portocala
1/2 ceapa rosie
1/2 ardei iute
sare si piper
ulei de masline
2 catei de usturoi
Ingrediente sos:
1 legatura patrunjel
1 lingura coaja de portocala
1/2 ardei iute
3 catei de usturoi
sare si piper
ulei de masline
fulgi ardei rosu
otet de vin alb
Mod de preparare:
Friptura de vita la gratar cu sos: Puneti carnea intr-o punga de plastic in care adaugati 1/2 ceapa rosie felii, 2 catei de usturoi tocat , 1/2 ardei iute, sucul de limete si portocala, tequila, sare si piper. Lasati la marinat 1-2 ore.
Intre timp, preparati sosul. Puneti in blender toate ingredientele si procesati pana la omogenizare.
Transferati intr-un bol.
Incalziti gratarul, adaugati carnea si un geti cu sosul din punga.
Gatiti pe fiecare parte cateva minute pana se rumeneste si se patrunde bine.
Friptura de vita marinata din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 355ml sprite 1/4 ceasca ulei de canola 2 catei de usturoi, ras sare si piper Mod de preparare: Puneti friptura intr-o punga mare de plastic, cu toate ingredientele pentru marinata. Inchideti punga, dati […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.