Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov

Printeaza

Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov din: carne de vită fără os, morcovi, ţelină, păstârnac, ardei gras, usturoi, ulei, cartofi, cimbru, sare.

 

Ingrediente:Friptura de vita impanata cu ardei gras si morcov

  • 1,5 kg carne de vită fără os
  • 600 g morcovi
  • 200 g ţelină
  • 200 g păstârnac
  • 150 g ardei gras
  • 50 g usturoi
  • 100 ml ulei
  • 250 g cartofi
  • 1 fir cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Se alege came slabă, fară pieliţe şi fară tendoane. Se împănează cu fâşii lungi de zarzavat şi i se dă puţină sare.

Se înăbuşă în puţin ulei, apoi i se adapgă restul de zarzavat, legumele şi cimbrul (zarzavatul se taie felii).

Vasul se acoperă şi se lasă la fript înăbuşit.

Când carnea este bine pătrunsă, se scoate din sos. Sosul §e strecoară şi se mai dă apoi în clocot.

Se serveşte friptura cu garnitură de piure de cartofi, spanac, urzici, sote de fasole verde, morcovi.

Sosul se mai poate completa la gust cu roşii sau cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de vita cu taietei

Friptura de vita cu taietei

Friptura de vita cu taietei din: carne de vita, broccoli, taietei, usturoi, ulei, sos de soia. Ingrediente: 1 broccoli 500 g carne de vită, tâiată fâşii 4 ciuperci mari 250 g tăieţei 1 lingură ulei de măsline 2 căţei de usturoi, tocat 3 linguri sos de soia 4 linguri sos hoisin zeama de la lămâie   […]

 

Friptura de vita cu chives

Friptura de vita cu chives 

Friptura de vita cu chives din: carne de vita, broccoli, chives, taietei, usturoi, ulei, sos de soia. Ingrediente: 1 broccoli 500 g carne de vită, tâiată fâşii 4 ciuperci mari 0 legătură de chives 250 g tăieţei cu ou 1 lingură ulei de măsline 2 căţei de usturoi, tocat 3 linguri sos de soia 4 linguri […]

 

 

Friptura de vita marinata la gratar

Friptura de vita marinata la gratar

Friptura de vita marinata la gratar din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 355 ml sprite 1/4 ceasca ulei de canola 2 catei de usturoi, ras sare si piper, dupa gust   Mod de preparare: Puneti friptura intr-o punga mare de plastic, cu toate ingredientele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.