Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Savurați gustul autentic al unei fripturi de porc, îmbogățită cu aromele intense ale usturoiului și rozmarinului. Această rețetă transformă o bucată simplă de carne de porc într-un fel de mâncare sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale […]
Friptura de vita cu salata
PrinteazaFriptura de vita cu salata din: muschi de vita, ulei, rosioare, avocado, suc de lamaie, sare, piper si coriandru.
- 4 felii muschi de vita
- o lingura de ulei
pentru salata:
- 6 rosioare
- un grepfrut roz
- un avocado
- sucul unei lamai
- sare
- piper
- cateva frunze de coriandru
Mod de preparare:
Grepfrutul se decojeste, se inlatura coaja protectoare alba si amara si apoi se taie cuburi mici.
Fructul de avocado se taie cubulete, la fel si rosiile. Se amesteca apoi cu coriandru, se dau cu sare si piper, se stropesc cu suc de lamaie si se lasa la rece.
Se incinge gratarul si se frig cele patru bucati de carne unse cu ulei, cate 5 minute pe fiecare parte.
Se aduc la masa cu salata de la rece.
Friptura de vita cu salata
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte
Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]
Pofta buna!