Friptura de vita in sos de bere

Printeaza

Friptura de vita in sos de bere din: ceapa, usturoi, morcovi, pulpa de vita, sare, piper, ulei, bulion, boabe de mustar, bere, supa, foi de dafin si ciuperci champignon.

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 300 g morcovi
  • 800 g pulpa de vita
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita bulion
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 250 ml bere
  • 300 ml supa
  • 2 foi de dafin
  • 200 g ciuperci champignon

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 150 C. Se toaca usturoiul şi ceapa. Curăţă morcovii şi se taie felii. Sterge carnea, se sărează şi se piperează.

Se încing într-o cratiţă 2 linguri ulei şi se prăjeşte de jur-împrejur bucata de carne la foc iute. Scoate şi se păstrează la cald.

Adaugă ceapa, usturoiul şi morcovii şi se călesc puţin. Adaugă bulionul, boabele de muştar şi se călesc.

Stinge cu bere şi supă şi se adaugă carnea şi foi de dafin; se coc toate la cuptor circa 35 min.

Curăţă ciupercile şi se taie felii. Se încinge într-o tigaie 1 lingură ulei şi se prăjesc ciupercile cca 5 min.

Adaugă la friptură şi se mai coace 10 min.

Friptura de vita in sos de bere

Pofta buna!

 

 

Sandwich cu salată de ou și avocado

Sandwich cu salată de ou și avocado – o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru prânz sau cină. Combinând ouăle fierte tari cu avocado copt, această rețetă oferă un echilibru perfect de proteine și grăsimi sănătoase. Iaurtul grecesc și muștarul Dijon adaugă cremozitate și un gust ușor picant, în timp ce sucul de lămâie și mărarul […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.