Friptura de vita cu verdeturi si nuci

Printeaza

Friptura de vita cu verdeturi si nuci din: broccoli, sare, tulpini de pătrunjel, tulpini de cimbru, nuci, smântână, piper, muşchi de vită, costiţă, ulei, supă instant,  liant vegetal pentru diabetici, lapte, fulgi de cartofi, nucşoară, ata de bucatarie.

 

Ingrediente: Friptura_de_vita_cu_verdeturi_si_nuci

  • 200 g broccoli
  • sare
  • 3 tulpini de pătrunjel
  • 3 tulpini de cimbru proaspăt
  • 25 g nuci
  • 20 g smântână
  • piper
  • 1 muşchi de vită de 250 g
  • 2 felii costiţă
  • 1 linguriţă ulei
  • 75 ml supă instant
  • 1 plic de liant vegetal pentru diabetici
  • 60 ml lapte
  • 30 g fulgi de cartofi pentru piure
  • nucşoară rasă
  • aţă de bucătărie

Mod de preparare:

Speli broccoli şi îl tai bucăţele. îl laşi circa 10 minute în apă cu sare. Speli pătrunjelul şi cimbrul şi păstrezi cim­brul pentru ornat.

Verdeţurile şi nucile le tai mărunt, le pui într-un castron şi le amesteci cu smântână, apoi condimentezi cu sare şi piper. Speli carnea şi o înfăşori în costiţă.

Legi cu aţă de bu­cătărie, condimentezi cu sare şi piper. încingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti friptura 3-4 minute pe fiecare parte. Intorci rulada şi presari deasupra amestecul de verdeţuri şi nuci.

Laşi pentru încă 3-4 minute la prăjit, stingi cu supă, laşi să dea un clocot, apoi adaugi liantul. Condi­mentezi cu sare şi piper. Fierbi 100 ml de apă, apoi adaugi laptele şi fulgii de cartofi.

Pui sare şi piper, după gust. Scurgi buchetele de bro­ccoli şi condimentezi cu nucşoară. Garniseşti friptura cu cimbru.

Friptura de vita cu verdeturi si nuci

Friptura_de_vita_cu_verdeturi_si_nuci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.