Friptura de vita din: vrabioara, sare, unt, ulei de masline.
Ingrediente:
1 bucata vrabioara
sare grunjoasă
ulei de măsline etravirgin
100 g unt
Mod de preparare:
Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropeşte cu puţin ulei.
Se lasă carnea la temperatura camerei 15 minute, acoperită cu un capac.
Intre timp se topesc 50 g unt într-o tigaie la foc mic, se lasă tigaia la foc până ce componentele solide ale untului se depun pe fundul tigăii şi se caramelizează.
Se prăjeşte carnea într-o altă tigaie, câte 2 minute pe fiecare parte, se pune pe ea sosul de unt şi se adaugă şi restul de unt.
Se scaldă carnea în untul topit 4 minute, se stinge focul, se pune capacul şi se lasă să se odihnească acolo 2 minute.
Se scoate friptura şi se mai lasă cam 5 minute pe farfurie înainte de a fi servită.
Friptura de vita marinata la gratar din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 355 ml sprite 1/4 ceasca ulei de canola 2 catei de usturoi, ras sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Puneti friptura intr-o punga mare de plastic, cu toate ingredientele […]
Friptura de vita cu taietei din: carne de vita, broccoli, taietei, usturoi, ulei, sos de soia. Ingrediente: 1 broccoli 500 g carne de vită, tâiată fâşii 4 ciuperci mari 250 g tăieţei 1 lingură ulei de măsline 2 căţei de usturoi, tocat 3 linguri sos de soia 4 linguri sos hoisin zeama de la lămâie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.