Ice Tea Negru cu Caramel si Sare de Mare – Combinatia de ceai negru intens, caramel dulce si o nota subtila de sare de mare creeaza un echilibru perfect intre dulce si sarat, oferind o experienta gustativa unica. Acest ice tea nu doar ca iti va potoli setea, dar te va si delecta cu un […]
Friptura de vitel cu aroma de rozmarin
PrinteazaFriptura de vitel cu aroma de rozmarin din: muschi de vitel, ulei de masline, cimbru, rozmarin, ceapa rosie, alune, rozmarin, oregano, piper si sare.
Ingrediente:
- 1,5 muschi de vitel
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura cimbru tocat
- 1 lingura rozmarin tocat
- 3 cepe rosii mici
- 150 g alune zdrobite
- crengute de rozmarin
- 1 lingura oregano
- piper
- sare
Mod de preparare:
Despici muschiul in doua, pe lungime fara a-l taia de tot.
Il pudrezi cu sare si piper, dupa gust, apoi il legi cu sfoara alimentara cat mai strans.
Separat, amesteci intr-un bol, uleiul de masline, cu cimbru, rozmarin, oregano si ungi pe toate partile, bucata de carne cu o pensula inmuiata in amestecul de ierburi aromate si o tavalesti prin alunele zdrobite.
Asezi carnea intr-o forma termorezistenta si o lasi in cuptor circa 20 de minute.
O scoti si o ungi din nou cu amestecul de ierburi, asezi pe langa ea ceapa taiata sferturi, crengutele de rozmarin, putina apa, dupa care o acoperi cu folie de aluminiu si o introduci in cuptor pentru circa o ora.
Servesti friptura calda, taiata felii, insotita de un piure de cartofi.
Friptura de vitel cu aroma de rozmarin
Pofta buna!
Fazan cu Naut si Spanac la Tigaie
Fazan cu Naut si Spanac la Tigaie – Reteta Savuroasa pentru O Masa Satioasa – un preparat rafinat si nutritiv, perfect pentru o masa speciala sau pentru a aduce un plus de savoare in meniul zilnic. Combinatia dintre carnea de fazan, nautul bogat in proteine si spanacul plin de vitamine face ca aceasta reteta sa […]
Pofta buna!