Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi din: piept de rata, usturoi, rozmarin, ulei, garnitura de legume. Descoperă o rețetă care transformă carnea de rață într-un festin culinar. Această combinație clasică de arome aduce în prim plan gustul bogat al cărnii de rață, îmbogățit cu parfumul inconfundabil al rozmarinului și picanteria subtilă a usturoiului. Fie […]
Friptura de vitel cu bere si rozmarin
PrinteazaFriptura de vitel cu bere si rozmarin din: bere neagra, cotlete de vitel, ceapa, sos de soia, piper, rozmarin, cimbru, ulei, usturoi.
Ingrediente:
- 500 g bere neagra
- 1 kg cotlet de vitel fara os
- 2 cepe
- sos de soia
- piper
- rozmarin
- cimbru
- 2 linguri ulei
- 6 catei de usturoi
Mod de preparare:
Speli carnea, porţionată în prealabil, o ştergi cu un şervet absorbant şi o pui într-un vas.
Adaugi usturoiul pisat, berea, 2 linguriţe de sos de soia, 2 linguri de ulei, piper, rozmarin şi cimbru.
Amesteci, guşti şi, dacă trebuie, adaugi sare.
Acoperi şi ţii la frigider peste noapte. A doua zi, pui carnea într-o tavă în care ai aşezat ceapa tăiată julien.
Verşi marinata şi acoperi cu folie de aluminiu, având grijă ca aceasta să nu atingă carnea.
Dai la cuptor 45 de minute, apoi îndepărtezi folia si mai o tii pana se rumeneste.
Servesti cu garnitura de cartofi copti in coaja si rosii coapte.
Friptura de vitel cu bere si rozmarin
Pofta buna!
Friptură de Porc Glazurată cu Ananas
Friptură de Porc Glazurată cu Ananas din: carne de porc, ananas, sos de soia, miere, usturoi, ghimbir, ananas, sare, piper. Perfectă pentru o cină în familie sau un eveniment festiv, această friptură de porc promite să fie vedeta mesei. Află cum să o pregătești pas cu pas pentru a impresiona cu o prezentare demnă de […]
Savurati!