Friptura de vitel cu cartofi

Printeaza

Friptura de vitel cu cartofi din: carne de vitel, ulei, morcovi, patrunjel, ceapa, sare, piper, boia dulce, cartofi.

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de viţel
  • 100 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 500 g cartofi

 

Mod de preparare:

Friptura de vitel cu cartofi: Spălaţi bine carnea, tamponaţi-o cu un şervet foarte curat, daţi-i cu sare şi piper, apoi cu boia dulce. Puneţi-o în tavă cu ulei şi cu puţină apă.

Lăsaţi tava la cuptor cu foc potrivit şi, când este aproape gata, puneţi ceapă, pătrunjel şi morcovi, toate tocate mărunt.

Când zarzavatul este făcut, scoateţi carnea şi, în sosul rămas, mai puneţi puţină apă, fierbeţi în continuare şi strecuraţi-l.

Sosul se serveşte în sosieră, iar cartofii (piure, natur, prăjiţi) se pun pe masă alături de friptura de viţel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pizza de Casă – Rețeta Autentică

Pizza de Casă – Rețeta Autentică din: faina, drojdie, zahar, sare, apa, ulei de masline, sos de rosii, mozzarella, salam pepperoni, ceapa, ardei, busuioc, sare, piper. Redescoperă plăcerea de a găti acasă cu o rețetă de pizza care aduce gustul autentic italian direct în bucătăria ta. Fie că este vorba despre o seară de film, […]

 

 

Ceai de Gălbenele și Ghimbir

Ceai de Gălbenele și Ghimbir din: petale de galbenele, ghimbir, apa. În căutarea unei băuturi reconfortante care să îmbunătățească digestia și să ofere o senzație plăcută de căldură în zilele reci? Ceaiul de gălbenele și ghimbir este soluția perfectă. Acest ceai îmbină proprietățile antiinflamatoare și calmante ale gălbenelelor cu efectele energizante și de încălzire ale […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.