Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]
Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur
PrinteazaFriptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur carne de vitel, vin alb, faina, bulion, margarina, cartofi.
Ingrediente:
- 1/2 kg carne de vitel
- 1 pahar (mic) vin alb
- 1 lingură făină
- 2 linguri bulion
- puţină margarină
- 1/2 kg cartofi noi
Mod de preparare:
Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur: Tai carnea în felii groase de 1 cm pe care le treci prin făină. Aşezi fiecare felie într-o tavă unsă cu margarina.
Torni vinul, bulionul desfăcut în apă şi dai totul la cuptor pentru o oră, o oră şi jumătate.
Cea mai bună garnitură este cea de cartofi noi natur (fierţi şi presăraţi cu mărar).
Poftă bună!
Friptura de vitel la tava cu rozmarin
Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]
Varză cu bere și ciolan de porc
Varză cu bere și ciolan de porc din: varza, ceapa, ulei, bere, boabe de piper, foi de dafin, ciolan, mustar picant, bere. Ingrediente: 1 varză 2 cepe 2 linguri ulei 200 ml bere boabe de piper 2 foi de dafin 1 ciolan 200 g muştar picant 300 ml bere Mod de preparare: Ciolanul […]
Pofta buna!