Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]
Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur
PrinteazaFriptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur carne de vitel, vin alb, faina, bulion, margarina, cartofi.
- 1/2 kg carne de vitel
- 1 pahar (mic) vin alb
- 1 lingură făină
- 2 linguri bulion
- puţină margarină
- 1/2 kg cartofi noi
Mod de preparare:
Tai carnea în felii groase de 1 cm pe care le treci prin făină. Aşezi fiecare felie într-o tavă unsă cu margarina.
Torni vinul, bulionul desfăcut în apă şi dai totul la cuptor pentru o oră, o oră şi jumătate.
Cea mai bună garnitură este cea de cartofi noi natur (fierţi şi presăraţi cu mărar).
Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur
Poftă bună!
Poate te intereseaza si:
Friptura de vitel la tava cu rozmarin
Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]
Pofta buna!