Friptura de vitel cu garnitura de orez

Printeaza

Friptura de vitel cu garnitura de orez din: carne de vitel, ulei.

Ingrediente:Friptura de vitel cu garnitura de orez

  • 150 g carne de viţel
  • o lingură ulei

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea felii, se bate uşor pe ambele părţi cu un ciocan de lemn, se sărează şi se înăbuşă în uleiul amestecat cu puţină apă caldă, avand grijă să nu scadă lichidul.

Se serveşte cu garnitură de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.